Wie ben ik

Ik heb de meest fantastische vriendin en een zoon waar ik ontzettend trots op ben. Beiden spiegelen ze me in wie ik ben en wat ik doe. Zelfontwikkeling is voor mij dan ook belangrijk. Ik hou van enerzijds keihard werken en anderzijds de balans vinden in het rustig klussen aan huis, tuin of meubels. Van stilzitten hou ik niet.

 

Siem Bijman

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Bouwend Nederland leg ik makkelijk verbinding tussen bedrijven en overheden om samen te zoeken naar oplossingen voor een duurzaam Nederland. Maatschappelijke uitdagingen zijn voor mij essentieel om met passie en inzet aan het werk te zijn. Eind 2016 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Daarbij focus ik mij op drie maatschappelijke uitdagingen binnen de bouw: energiebesparing, samenwering in wet- en regelgeving en de instroom van personeel.

 

Ik streef altijd naar een goede samenwerking. Het werken met een open vizier, een normale menselijke maat voeren en elkaar durven confronteren zijn drie elementen die mij helpen om doelen van samenwerkingspartners grotendeels op een lijn te krijgen. Van daaruit ontstaat energie waaruit creativiteit en vernieuwing komen. En ja, we mogen er samen ook een feestje van maken. Want, wat is er leuker dan samenwerken om er gezamenlijk en als maatschappij beter van te worden?

 

Ik ben een Duurzame Verbinder

 

Kerncompetenties:

  • Ik maak makkelijk verbindingen tussen mensen, projecten, belangen en bestaande oplossingen.
  • Met positieve energie en een handen-uit-de-mouwen mentaliteit creĆ«er ik synergie en motiveer ik mensen.

 

Kijk voor mijn werkervaring op LinkedIn.